21 de maig del 2007

Per les nous





Si...si.....es realment una mania.... fer bosses....i més bosses...Primer la faig ..surti com surti..i després busco i busco..per tota la casa per veure QUÈ CARAY HI POSO ADINS.....i mireu ja ho he trobat....Les nous!!






Aixi estan sempre a mà

Què hos sembla? La roba és d'un cotó de una consistència forteta i és de "Les toiles du soleil" Les coneixeu ? Són de ratlles i de uns colors molt macos, en tinc uns quants trossos i vaig fent cosetes...

10 comentaris:

  1. És maquíssima!! D'on dius que és la roba? No conec aquesta marca. Ja ens explicaràs...

    ResponElimina
  2. Ohhhh, que mono t'ha quedat!i és super maca aquesta roba... please, explica'ns on la compres...

    ResponElimina
  3. Jajajajaja, m'encanta aquest sistema, primer ho fas i després li busques una utilitat. Segueix aixi perquè funciona, com que no estàs condicionada ni de mides ni models, et surten bosses maquíssimes com aquesta.

    ResponElimina
  4. It was very good to have discovered such a net blog. I sure hope you'll find time and curiosity to come and visit my PALAVROSSAVRVS REX!

    ResponElimina
  5. Que cosas más bonitas haces . El bolso crazy super, hija si simultanearas lo que dices en tu lengua materna me podría enterar. An sorry soy torpecilla yo con esto del catalán . Por cierto en julio me voy a Barcelona me muero de conocer estas tierra tan bonita

    ResponElimina
  6. Tens uns bolsos i bosses preciosos!! M'han agradat molt els de patchwork. Molt originals.
    encantada de conèixer el teu blog.

    ResponElimina
  7. Soc la Teresa de vetesifils, estic "investigant" en les recetes de la panificadora, encara que les variables son moltes: tipus de farina, tipus de llevat, mides hetereogénees a les receptes (tacetes, cullerades, 1/2 sobre???, diferent noms dels programes a cada màquina, etc.,...
    N'he fet cinc, de pans, fins el moment: el millor el pa d'oli i el menys reeixit el fet amb farina integral: no em va pujar gens i no sé a què pot ser degut.
    Vaig tirar una mica alt i em vaig comprar (per internet, off course) una de les millors que vaig trobar al mercat, la Backmeister TOP EDITION. Trobaràs les característiques aquí:
    http://www.mundovital.es/product_info.php?products_id=402
    És bonica i prou compacta, i té moltes funcions...es clar que tampoc puc comparar amb altres!

    ResponElimina
  8. *** Maria: Les teles les vaig comprar a França,i es diuen "Les toiles du soleil" i són d'una fabrica k els hi ha posat aquest nom,a vegades es veuen a revistes franceses,també es fan sevir per les "gandules" de jardi.Jo les robo molt maques també.En tinc uns trossos i de tan en tan en faig alguna cosa ,ja ho aniré ensenyant.

    ResponElimina
  9. *** Lua,ai!! Per tu també el comentari de la roba,a Perpinyà hi ha una botiga k en ven

    ResponElimina
  10. Además de muy bonito es muy original, todos tus bolsos me gustan. Felicidades

    ResponElimina