12 de maig del 2010

Estrelles

Els dies que va nevar os vaig ensenyar unes estrelles .....a sobre de la neu. Ara ja tinc el quilt acabat...i fins i tot acoltxat. Això és el que em fa més por de fer perquè penso que el puc desgraciar.

Res al final m'hi vaig posar....l'he acoltxat a màquina amb un fil de colors degradats...i deu n'hi do!!Estic força contenta del meu acte heroic...perque tenia moooooolta por!!!

Aquí teniu les fotos.














No puc entendre com es pot acoltxar un quilt de llit de matrimoni a màquina !! No m'ho puc imaginar perquè a mi aquest m'ha costat molt arribar al mig i es més petit.

Les fotos del post anterior em van quedar molt malament , es que he canviat l'ordinador, ara tinc un mac i cal tornar a apendre a toca bé les tecles...je je. i faig proves....perdoneu però ja veieu que em serviu de conillets d'indies. Em falta posar més fotos del que hi havia adins de les bosses.Vaig comprar unes robetes a l'Anna Salom molt maques...i a més vaig tenir el gust de coneixer-la en persona.

Aviat posaré fotos de una bossa nova que estic acabant. Fins aviat.

11 comentaris:

  1. Doncs t'ha quedat força bé. Encara no m'he llençat a encoixinar a màquina però algun dia m'hi hauré de posar. Petons.

    ResponElimina
  2. Es maquissim, i a sobre encoixinat a maquina quina passada. Petons Montse.

    ResponElimina
  3. Doncs noia et felicito, t'ha quedat perfecte. És preciòs! Un bon treball d'acolxat. Petons!

    ResponElimina
  4. Doncs trobo que t'ha quedat genial! Tant l'encoixinat de dins, com la sanefa de fora! M'encanta! Jo sóc d'encoixinar a mà, però vaja! ;)

    ResponElimina
  5. sort que et feia por encoixinar que si no!!!!
    jajajaja
    t'ha quedat molt bé de veritat! m'agrada molt aquest quilt, i es que amb el fons blanc son preciosos!!!

    ResponElimina
  6. Tela marinera qué bien te ha quedadoooooo! Ya estás hecha una profesional. El próximo que sea de matrimonio!!! Jajajaj

    ResponElimina
  7. Veig que aquest "amor" et correspon el temps i la il·lusió que li dediques. Felicitats, t'ha quedat de primera.

    ResponElimina
  8. noia, estic flipant amb l'encoixinat.... quina passada!!!!! jo encara no he provat mai l'encoixinat lliure... però d'aquí poc començaré! t'ha quedat genial!!! Felicitats

    ResponElimina