29 de març del 2010

Funda pel meu......?


M'he fet una funda a mida de ..........??????



Si  feu un clik per fer més gran la foto veureu que l'encoixinat del davant és diferent a l'encoixinat del darrera.... Sabeu perquè? Donçs com que no en sé gaire aprofito per anar practicant amb l'encoixinat lliure amb les coses que vaig fent ...així al davant hi faig un dibuix i al darrera un altre ...i aixi em diverteixo més !!!



I....... ara ja sabeu per quí és la meva nova funda...pel meu nou MAC...per fi me l'he comprat. Estic encantada amb el meu nou ordinador portàtil...però es clar ...ara toca apendre de nou com funciona, de moment fer aquesta nova entrada , ja m'ha costat lo meu  ....però de mica en mica ....aniré aprenent.


Aquests dies de vacances vui aprofitar per fer més coses i també per llegir...tinc una pila de llibres al meva tauleta de nit que m'esperan....Petonets ...i gràcies per anar visitant la meva pàgina...ah!!! i si pots deixa'm un comentari...

20 comentaris:

  1. L'encoixinat lliure, es la meva asignatura pendent, t'ha quedat maquissim. Petonets

    ResponElimina
  2. Que ben protegidet estarà aquest ordinador!!! Quin luxe!!!

    ResponElimina
  3. Una funda fantàstica. Jo també hauria de practicar l'encoixinat, a veure si m'ho poso aquests dies de festa. Petons.

    ResponElimina
  4. És preciosa!!!! La trobo molt maca. i fa un conjunt amb el Mac .....fantàstic!!! Visca les vacances!!!!

    ResponElimina
  5. T'ha quedat molt xulo. I el MAC, preciòs. Petonets

    ResponElimina
  6. Hola: sóc Mercè d Destapant Cassoles i et vull agraïr que hagis entrat al blog, espero hi trobis coses interessants com jo he trobat al teu blog!, és preciós!, m'agrada moltíssim la frescor de les fotografies i aquests meravellosos treballs que fas. El patchwork és un treball laboriós i el resultat espectacular!, a reveure!mercè

    ResponElimina
  7. M'agrada molt el maletí. És molt alegre. Petons!

    ResponElimina
  8. Je, je, je... tinc quatre nois, així les teves filles fins i tot poden triar...

    ResponElimina
  9. Hola,
    m'agrada moltíssim la funda, els colors van de meravella amb l'ordinador. I l'encoixinat està perfecte!! Jo també faig això, perquè al llarg de l'any no faig gaires quilts i practico amb les coses petites.

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  10. Ala! Jo en vull una pel meu notebook!!! M'encanta! Em fas enveja, crec que m'enfaré una, com tu a mida. Suposo que no se m'havia ocorregut perque en tenia una molt xula, però amb el temps se m'ha fet justeta i em costa molt tancar-la. Amb el teu permís, em posaré a pensar en el disseny. Molts petonets i feliç diumenge!!!

    ResponElimina
  11. Em fas enveja, però encara no he decidit si per aquestes merevelles de patchwork o per el portàtil que contindrà. Conec a una persona que ja està inciant la campanya per un d'igual.

    Felicitats per les peces precioses que fas, i m'agrada molt els teus comentaris al meu blog.

    ResponElimina
  12. Ostres, és xulíssima! Això de l'encoixinat lliure, jo, res de res... Jo encoixino a mà i, de moment, ja en tinc prou amb les rectes i alguna plantilla amb forma de floreta! ;)

    Guapíssima, t'ha quedat!

    I això del Mac... buff... algun cop me n'han deixat un per consultar el correu i no ho he sabut pas fer! :S Ànims i a poc a poc!

    ResponElimina
  13. Nena quina funda més maca, aqueta està més treballada que la meva, jo no la vaig encoxinar. Ara a gaudir l'ordinador.

    ResponElimina
  14. T'ha quedat una maleta preciosa, i és una idea genial practicar l'encoixinat lliure d'aquesta manera com ho has fet tu.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  15. És una funda fantàstica! Les fotos de les estrelles sobre la neu són genial...molt xules!
    petons

    ResponElimina
  16. Òstres, quina xulada de bossa! I jo que la vaig comprar a l'FNAC.... què cutre. T'ha quedat molt maca i això de l'encoixinat ja veig que ets valenta, jo no en se i no m'atreveixo a posar-me. Hauria de fer com tu, aprofitar el que faig, però pateixo per si faig un desastre...
    Com va tot? Petons.

    ResponElimina
  17. Nena m'agrada moooolt!!!
    i molt bé amb l'encoixinat! jo encara he d'aprendre a fer encoixinat lliure... però ho tinc en mente... no tardaré massa...
    petons

    ResponElimina
  18. me encanta esta funda para el portatil, aún no tengo uno y me refiero a un portatil, pero si algún día consigo que me lo regalen quiero una funda tan bonita como esa.
    gracias por la idea

    ResponElimina