23 de setembre del 2009

Era un jersei calat!!

Era un jersei ....molt foradadet....només serveix per disimular els kilets de més ...després de les vacances.

Encara li falta fer un a passada de ganxet amb una cadeneta per tot el voltant.



Aqui poso una foto de les flors que tinc ara a la terrassa ...que aviat ja caldrá canviar per les flors de la tardor que comencem.


Aquestes fotos són del lloc a on vaig passar uns dies de vacances amb una autocaravana. Aquesta primera es veu la paradeta que comprava el peix acabat de pescar.
Perquè us feu una idea...desde el llit de l'autocaravana veia el peix que anaven possant a la parada...i a les vuit del mati ...era la primera a comprar-lo!! Era el port de Port barcarés un poble molt aprop de Perpinyà.


Vem aparcar devant mateix del mar. A França es un pais molt comode per viatjar amb autocaravana, a tot arreu pots aparcar. Nosaltres hem viatjat amb la nostra autocaravana per tot Europa durant 17 anys que fa que la tenim !! Ha estat la millor inversió de la nostra vida

.

Esclar que viatjant amb l'autocaravana ens podem emportar els gossos, també és una vantatge.
Però ja sabeu pel post anterior que ens van robar un dels dos gossos que portavem. El de la foto , el Txino. Aprofito per dir pels comentaris que he rebut, que vem anar a la policia, a l'oficina de informació i turisme...... a tot arreu ...ens vem esperar dos dies més i res de res!! Allà quant troben un gos el porten amb un lloc i vem telefonar a tots els llocs possibles ...però el nostre gos no va apareixer per enlloc.Desesperant!! Però amb els dies ...vem anar pensant i pensant..i parlant amb la gent d'allà i com havia estat de ràpid i vem arribar a la conclusió que com que es un gos molt car i no s'en veuen gaires d'aquesta raça ....donçs potser ja esperaven al mínim descuit nostre.
Pasejant per els voltants del poble tot-hom ens parava per mirar el gos , perquè era molt original ...i torno a dir ...molt car.
Es veu que al sur de França hi ha molta passió pels gossos de raça.
Jo la veritat es que mai m'hagues pensat que m'el podien robar.... i mireu quina pena ara no sé a on es...i el trobem molt a faltar ...i pensem que el gos tampoc ho passarà bé perquè era un gos molt peruc, ens havia costat molt de que la perdés i ara estava molt maco.A més a més...era un gos que li havian regalat de cadell al meu fill un amic seu.Imagineu-vos arribar a casa sense el gos.... una experiència...que no la desitjo a ningú.
També he vist ...que a les gosseres no hi ha mai gossos de raça.Quina casualitat!!



Bé ...es qüestió d'anar superant les males estones i aprofitar sempre les bones. De totes maneres qui tingui gos...entendrá el que he explicat avui.
Fins un altre. Petonets

4 comentaris:

  1. T'entenc perfectament, els meus animals tots són trobats (gats de carrer) o adoptats en gosseres (les meves dues gosses) i em trobaria desesperada si les perdés.
    Les fotos genials i la jaqueta fantàstica, molt maca i molt ben treballada.
    Ànims i si necessites enreonar, aquí estic.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Un lloc preciós per les vacances, nosaltres som uns enamorats de França...però no m'imaginava gens això del robatori de gossos!!!! em sap molt greu.
    Una jaqueta xulíssima!
    Petons

    ResponElimina
  3. Em sap molt greu aixó del gos, jo no tinc animals però el meu fill i la meva mare sí i me'ls estimo més que si fossin persones, qui no en té no ho pot entendre.
    Jo que al començar a llegir l'article pensava a dir-te que viatjar en autocaravana és fantàstic. Vam llogar una fa anys i vam viatjar per tot Europa i ens ho vam passar molt bé.
    Sobre Ste-Marie, jo crec que val la pena, hi ha moltes exposicions molt interessants i la fira és gran. Els preus són com aquí però sempre hi ha coses que aquí no trobes. De totes maneres si m'ho he passat tan bé és perquè anava amb amigues i ens hem divertit molt.
    Una abraçada molt forta

    ResponElimina