27 de gener de 2008

Tenim un nou cadell
Mireu les primeres fotos del nostre gosset. Es un petit gos ...pero te molt caràcter!!! Es un shar pei .jo no en coneixia cap ,de tan lleig ...és maco.Ara dona molta feina perquè s'els ha d'ensenyar molt bé i es necessita dedicació. S'ha passat tres dies tremolant a un racò de la cuina.Ara ja anem millor pero sembla que tingui un altre nen a casa.Algú en coneix algun?Si em podeu donar algun consell sobre la seva educació. Ara té tres mesos.

Tinc entès que si l'ensenyes bé es molt obedient,carinyós amb la familia i vigilant.Nosaltres vivim en una casa a les afores del poble i necessitem un gos que vigili bé .També tenim un pastor alemany molt inteligent i bon guardià, de moment els dos van bé.

1 comentari:

 1. Esta raza es una preciosidad, la conozco porque hubo una epoca en la que yo quería uno, buscaba un mini pei y en españa no hay, me tenía que ir a francia que es donde los crían, esta raza es noble y dulce, se hacen grandes, ese era mi problema, en mi pisito no tengo terraza y estamos siempre fuera por trabajo pero si hubiera podido hubiero escogido esta raza.

  Te encantará.

  Un beso
  Su

  Aprovecho para decirte que los cojines me han encantado !...

  ResponElimina