2 de desembre de 2007

Després de Creativa


Jo ambé vaig anar a la fira de Creativa i també vaig tenir la mateixa sensació de moltes de vosaltres que llegeixo dels vostres blogs.Tot l'any k l'espero!! Hi faltaven stands i no hi havia gaires novetats, però ...perquè he pensat...? Potser no els resulta rentable,malgrat tot es molt car per nosaltres que ho comprem. Emsembla que per poguer tenir un stand en la fira cal pagar molts diners.Massa car també per els expositors.Tinc una amiga que l`any passat hi va tenir un stand com a artesana,li van donar un lloc molt dolent i va pagar molts diners per el seu stand ...i va pensar...mai més !!
Malgrat tot ...vaig disfrutar molt...i vaig passar molta estona !! Em va agradar molt l´exposició ,sobretot les coses k fa una senyora que és diu Curra que faunes coses molt originals i....molt " currades"
Les cosetes k vaig comprar.....donç un llibre japonés a la Couserie...desprès de passar-m´hi una bonna estona....tinc un del-liri per els llibres de patch, unes robetes llises de la India, uns fils tenyits a mà per brodar ...total més de 120 euros...això es la part negativa. Ara a veure k en faig de tot plegat!!!
No sé si os passa a vosaltres ...però jo tinc molta més roba ...k no pas la k podria cosir...encara que tingués un any sabàtic.......per cosir....
3 comentaris:

 1. Sembla que totes som així. No parariem de comprar robetes...
  El bolso m'encanta, les robes que has escollit són maquissimes.

  ResponElimina
 2. La bossa és molt maca. Passo per desitjar-te un bon Nadal.

  ResponElimina
 3. És preciosa aquesta bossa! Els Reis m'han dut una màquina de cosir, a veure si me'n surto tan bé com tu. De moment ho feia a mà i no acabes mai... Principalment faig coses amb feltre, si vols em pots visitar a www.guidacusso.net, però m'agraden tot tipus de manualitats. Et felicito per tot el que fas.

  ResponElimina