28 d’abril del 2007

Manta de sofà

Aquesta bosseta l'he fet a mida per guardar-hi el pa k faig . Si...si.... ara faig el pa cada día jo a casa. Surt boníssim....!! Estic encantada. Ho faig amb una màquina de fer pa que m'he comprat. N'heu sentit a parlar? La màquina amasa i també cou el pa!!! Tot plegat és molt xul-lo....al mati tota la casa fa olor de pa.Ja n'aniré parlant i faré fotos.





Aquesta foto és la de una manta de sofà k he fet aquest hivern per el meu marit.Es sencilla tota de ratlles bastant entonada de colors.


Trobo k és força masculina. La veritat és k la fa servir cada dia el vespre.

A mi també m'agrada molt fer mitja, aquest es el davant de un jersei de cotó k he començat per l'estiu. Aquestes dues trenes k van pujant despres es separaran i faran un escot forma de " v ". Serà sense mànegas, quan l'acabi ja posaré foto. Ara ja se posar-les !!! Avui he probat ....i meravella veig k si...si....van sortint....




7 comentaris:

  1. dons aquesta manta t'ha quedat molt xula, el teu marit deu estar ben content ;-)

    ResponElimina
  2. Enhorabona per posar les fotos!!
    La manta del teu marit m'agrada molt, la trobo molt masculina. He vist la màquina del pà però em semblava que havia de donar molta feina. Quan fas el pa? de bon matí? el deixes fet per la nit? el mengeu de seguida? Sembla un interrogatori pero és que em fa gràcia aquesta màquina perquè últimament el pa, com no sigui acabat de fer, no val res.

    ResponElimina
  3. Ohhhhhhhhhhh, carai mare, et felicito, no m'esperava unes fotos tant boniques!!!

    I la bossa és una monada, m'agraden els colors, la forma... JO EN VULL UNA IGUAL jejeje

    FELICITATS

    ResponElimina
  4. Laura, la història del pà és la següent: es tracta d'una màquina k porta un motlle, i a dins del motlle hi ha una pala amasadora, aleshores tu poses els ingredients adins del motlle,el motlle el poses adins de la màquina,aquesta té en el fons una resistència,poses el programe k vols i primer es fa la massa ,desprès reposa perquè la massa pugi.....fins que al final ja s'activa la resistència i es f a el pa. Jo a vegades el faig a la tarde per l'endemà o a vegades el programo pk a la nit la màquina es posa en funcionament i al mati trobo el pa fet.Ara t'explico això pero si vols saber més ....jo ara ja en sóc tota una "fornera". Jo no he tornat a comprar més pa donçs com tu dius actualment el pa no val res al cap de unes hores sembla xiclet...i acabes tirant molt pa...i aixòno pot ser. Ja m'en diras quelcom.Fins aviat....

    ResponElimina
  5. Aixó de poder-la deixar programada per la nit pot ser molt interessant, o fer-lo al migdia per la nit, es que a casa no mengem pa al migdia, no em preguntis perquè.
    Ja et diré alguna cosa, veig que ets una experta.
    Gràcies per l'explicació :)

    ResponElimina
  6. Hola!!!
    Ei, benvinguda al món dels blogs! La manta la trobo super maca, i la bossa... quina monada!
    Ep, jo també tinc una màquina de fer pa!! Jeje! Bé, la tenim a Queralbs, que és on anem els caps de setmana... i la veritat és que és estupendo! i surt bonissim!!!

    una abraçada

    ResponElimina
  7. Coincidències de la vida!! jo també faig pa!! A vegades m'ajudo de la panificadora (la màquina de fer pa) i quan em ve de gust, el faig a mà...i sigui com sigui, sempre acabo fent el pa al forn, per poder-li donar la forma que vulgui...és fantàstic! i esclar...pa del tipus que vulguis!! dolç, salat, masses variades...tot un món!

    o sigui que...a part del patchwork i la costura..haurem de començar a intercanviar receptes de pa!

    ResponElimina