23 de febrer del 2009

Blocs atrassats

Aquest és un dels blocs del Dear Jane que tenia atrassat!!


No penseu pas que no els vaig fent....això si ...vaig atrassada.....Aquest especialment m'agrada molt pels colors de la roba.
També he acabat el segon mitjó que os vaig ensenyar...però no m'ha donat temps a fer la foto dels dos junts, perquè els vaig regalar a la meva filla pel seu anniversari...li van agradar molt...i ella es moooooolt fredolicaaaaaa...i li escalfaven molt. Ara ja quasi n'he acabat un altre parell.Prometo fotos aviat !!
Moltes gràcies per la visita!!
Voy actualizando poco a poco mi Dear Jane!! Este boque me gusta mucho por los colores de las telas.
Tambien he acabado el otro calcetin que os habia enseñado anteriormente,pero lo he regalado a mi hija por su cumpleaños y no me dió tiempo de hacerle fotos. Ahora estoy tejiendo otro par. Prometo fotos!!
Muchas gracias por tu visita!!

5 comentaris:

  1. M'agrada molt com t'ha quedat.
    Felicitats, en saps molt.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Molt maco i vistós, m'agrada molt. Petonets
    Júlia

    ResponElimina
  3. Hola reina!!!
    Si tens una estoneta pasa't pel meu blog, vas a la columna de temes de l'esquerra i fas un click allà on diu ATC, i llavors baaaaaaaaaixes fins el final i trobaras els primers posts que vaig posar explicant què són les ATC i COM funcionen.....
    Moooolts petonets,
    Núria

    ResponElimina
  4. Sí que t'han quedat bonics els colors, sí. Per sort no sóc la única que va retardada, però tenim setmanes per posar-nos al dia!!!

    ResponElimina