22 de novembre del 2008

Tornant de...Creativa!

Ja he tornat de la fira !!! Per tan ja m'he ben firat!!!Hi vaig anar el divendres migdia ..i deu n'hi la gent que hi havia.He fet fotos dels ...meus pecats!!!

El que és dificil es saber triar el que vols i el que no vols....davant de tantes coses ...i tot t'ho compraries!!Primer vem fer una volta la meva amiga i jo,mirant ...mirant....i...deixant
deprès a la segona volta ja sabiem més bé el que voliem.
Aquestes robetes tan preciosesssssss són fetes i tenyides a má a la India.I amb aquestes tonalitats tan i tan maques ......eren irrrrrrresistibles!!!! Va ser el primer ...pecat!



No se que en faré encara, perquè primer necessito mirar-les...tocar-les......i quasi que olorar-les i tot....abans que poguer-les TALLAR!!!



Aquest es el segon ...pecat!!Són unes robetes de les que jo considero bàsiques...i que per tant sempre n'he de tenir...no sigui cas que m'agafi un "arrebato" i llavors no en tingui.








Ara va de llibres!! Un altre problema...perquè mira que en tinc eh!!Però ...es que són la meva passió!! Aquest primer es Japonés i es dels que jo en dic de fer " inversió".Es tot de diferents nances de bosses i bolsos,o sigui diferents maneres d'acabar les nances dels bolsos.











I aquest es l'últim pecat.Un altre llibre Japonés .M'encanten!!He possat alguna foto del interior.





























Ha tornat ha passar un any!!Ara toca esperar la de Sitges!! I ara ....a cosir!!!

13 comentaris:

  1. Hola!
    Resulta muy agradable a la vista esa escala de tonos.

    ResponElimina
  2. ¡Quines compres més bones!Els colors de les robes fantastics i el llibre de les nanses molt útil. A mi em costa una mica comprar si no se el que faré, però si que algunes cosetes vaig comprar.

    ResponElimina
  3. m'han agradat molt le teves compres !!! les robes son precioses i el llibres japonessos son els meus preferits, el de les nances super original i l'altre m'ha encantat la cistella de la foto, segurament hi ha coses precioses !!!

    ResponElimina
  4. Quines compres¡¡¡ aquestes robetes de la India les vaig veure i són maquísimes, qualsevol cosa que es faci amb elles quedarà super bé¡¡
    I els llibres, molt bona elecció. Just entrar hi havia un munt de revistes japoneses, per comprar-les totes¡¡¡

    Apa, a cosir¡¡
    Que tinguis bona setmana :)

    ResponElimina
  5. Quines robes més maques, tan voltar per la Creativa i no les he vist. Els llibres en treuràs molt bon profit.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Bones compres!. Yo em vaig decantar pel punt de creu, llàstima tenir que seguir un pressupost, que sinó...
    Ja ens ensenyaràs lo guapo que queda quan ho utilitzis.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Quines compres més xules, la veritat que jo allí hem vaig atabalar una mica amb tanta gent i tantes coses, els llibres japonesos són fantàstics!!!

    ResponElimina
  8. Hola!! Feia dies que no et visitava. Avui he recuperat el meu ordinador després d'un mes de reparació. La veritat és que no se m'ha fet gaire pesat perquè anava combinant-la amb altres coses. Sinó m'haguès mort!!! Aproximadament són 1000 hexàgons, però con que anaves fent a floretes sembla que s'ha fet menys pesat. Els últims dies una mica d'estres perquè em pensava que no arribava, però ara ja està. Tinc la sensació que el que estic fent ara (un parell de centres de taula) són una tonterieta....
    Petonets
    Júlia

    ResponElimina
  9. Quines compres més xules!! Ja ens ensenyaràs quines meravelles fas a partir d'aquests llibres. Petons

    ResponElimina
  10. No et puc deixar sola!! a la que em despisto ja t'estas gastant els cèntims....
    Molt ben fet noia, això si que és una bona inversió. El llibres m'agraden molt, ja ens ensenyaras el que facis, i ens faras un tuto, oi? A reveure!

    ResponElimina
  11. Hola!!!!! Com estàs? Fa molts dies que no se de tu. Tot bé? petonets i que acabis de passar bones festes.
    Júlia

    ResponElimina
  12. Precioso tu blog... gracias por enseñarlo!.Me encanta tu neceser de telitas mezcladas.Me llamo Mavi y te envio mi mns:aguadulceaguasala@hotmail.es
    besos Mavi

    ResponElimina