23 de març del 2009

De mica en mica s'omple la pica!!

Això deia la meva àvia "de mica en mica s'omple la pica". Amb el Dear Jane vaig atrassada ...però vaig fent..de tant en tan un blog.La vertat es que així no es fa gens pesat i cadesqun dels blocs el fas amb il-lusió perquè no dona temps a avorrir-lo.







I aquí un foto de tots junts...ja comencen a fer "patxoca" no trobeu?
Estic acabant un altre parell de mitjons, aviat posaré més fotos.
Gràcies per la vostra visita...i fins aviat!!

19 de març del 2009

Més Sitges!!

Aquestes fotos són de dos exposicions de dos palaus diferents a Sitges. A mi les dues em van agradar molt.
Les primeres fotos corresponen a un tema "la pluma"....i eren fantàstiques per mi.Per la forma pel color ...per les proporcions...per la creativitat...molt maques!!






















I aquí he posat les de l'altre palau que eren de una autora americana ( ara no m'enrecordo del nom) però que les vaig trobar força originals i estètiques...amb molt de color. De fet vaig comprar aqui un llibre de l'autora amb fotos dels seus quilts.
























Aquí un detall de l'encoixinat










No vaig veure l'exposició de la mùsica ,però he vist fotos en altres blogs i em va sapiguer greu de no veure-la,quan ens vem adonar a on era ...ja erem massa lluny!!
En general m'ho vaig passar molt bé,perquè m'encanta estar al mig de quilts,robes,fils....etc el dia preciós,veure el mar a mitja setmana tot un luxe....Sitges és un marc especial per aquestes festes...i unic!! Ara també penso que hi havia poques novetats a les botigues de les fires...i tot massa apretat.....a mi em va sortir baratet !! només em vaig comprar un sol llibre..perquè ja tinc moltes robes comprades moltes d'elles per internet...i tampoc vaig veure cap llibre que no fos molt semblant als que ja tinc. Però esclar ..hi ha gent per tot!!!


7 de març del 2009

Més mitjons!!

Aquí veieu els meus segons parells de mitjons acabats!! Ara com que ja els sser fer ,en faig més perquè no s'em oblidi de com es fan.Aquets m'han costat més de fer perquè la llana és molt més primeta i les agulles més fines 2,25,però també són més portables.

La primavera ja es comença a notar que no li falta gaire per arribar.Els ametllers de casa ja estan ben florits!!




Ja esteu apunt per anar a Sitges!! Ja falta poc. A veure qué hi trobem.